Logg inn

For innlogging til ditt verktøy.
 
Brukernavn
Passord
 

Nyheter på RSS

Du kan abonnere på våre
nyheter som RSS-feed.
 

Nyheter på e-post

Meld deg på for å motta nyheter fra oss på e-post.
 
E-post
 

Søk på våre sider

Søk på våre sider etter
relevant informasjon.
 
Søketekst
 
Vennligst vent...

Medisin og helse

Sykehus, leger og legemiddelselskap er avhengig av en effektiv formidling av informasjon om helse og livsstil. Gjennom bruk av film, 3D og god pedagogikk kan vi fortelle din historie på en levende og visuell måte. Ved å kombinere filmene med MileStep sin nye teknologi kan du legge inn bokmerker i filmene. Det gjør at brukerne kan gå direkte til scener og klipp i filmen og på den måte se sammenhengen mellom sykdomsutvikling, behandling og virkemekanismer til aktuelle medisiner.

Våre medisinske filmer har blitt svært godt mottatt av både leger og helsepersonell i Norge og i utlandet. Et  nært samarbeid med medisinske eksperter sikrer at informasjonen får integritet og faglig status.

    

Informasjonsverktøy
Bruk av riktig verktøy er halve jobben. Slik er det også på informasjonssiden. Få fortalt budskapet på to-tre minutt, der andre bruker timer. Kombinere film, 3D og god pedagogikk.  

Les
 mer

Legemiddelindustrien
Nye medisiner kan ha krevende virkemekanismer. MileStep har laget pedagogiske filmer for leger og helsepersonell innen forskningsbaserte legemidler og nye behandlingsregimer.
Les mer

Medisinsk brukerveiledning
En visuell brukerveiledning vil være selvforkarende og fungere uten fordyrende support. Basisen er god pedagogisk tilrettelegging. Kombinert med MileSteps teknologi for bruk av bokmerker og blogg gjør at brukerne høster av hverandres erfaring.
Les mer

Helse og livsstil
Kosthold og livsstil er dagsaktuelle tema. Vaner og holdninger er krevende å endre. Med film og 3D skapes innsikt og formidles sammenhenger som er ny og lite kjent for allmennheten.
Les
mer

 

MileStep AS - 7724 Steinkjer, Norway
Tlf: +47 90 04 53 73 - Epost: janhelge[at]lillebo.no
Powered by web2net

www.milestep.no www.milestep.no www.milestep.no